TriDoc standard megoldásunk licenszelése felhasználószám és dokumentumszám alapon történik. Az általunk értékesített licenszek örökös licenszek, így a termék egyszeri megvásárlásával az végérvényesen az Önök céghez kerül!

Felhasználói licenszek

A rendszert csak nevesített felhasználó használhatják. A licenszekbe az aktív státuszú felhasználók számítanak bele. (A vállalattól távozott vagy a rendszert már nem használó felhasználókat inaktiválni szükséges!)

A technikai felhasználó a licensz szempontjából azonos a nevesített felhasználóval.

A rendszerbe az aktivált licensz mennyiséget meghaladó számú felhasználót is felvihetünk, de egyszerre csak annyi aktív felhasználónk lehet, amennyi licenszünk van.

Dokumentum licenszek

Minden a rendszerben létrehozott dokumentum adatlap egy dokumentum licensznek felel meg. Egy dokumentum adatlaphoz tetszőleges számú verzió, egy verzióhoz tetszőleges számú csatolmány tartozhat.

A rendszerből selejtezett dokumentumok licensze újra felhasználhatóvá válik!

Amennyiben elfogyott a dokumentum licenszünk, úgy új dokumentumot már nem fogunk tudni iktatni, a rendszer a benne lévő dokumentumokkal azonban továbbra is teljeskörűen használható lesz.

Mit tegyek, ha túlléptem a rendszerben aktivált licenszek mennyiségét?

Forduljon munkatársainkhoz, akik akár egy órán belül tudják biztosítani a bővítő licenszeket!

 

Ajánlatkérés előtt kérjük, gondolja át, hogy hány felhasználó fogja használni a rendszert és hogy nagyságrendileg mennyi dokumentumot szeretnének iktatni öt éves távlatban!