LDAP/AD vagy TRISSO autentikáció

A rendszert több felhasználó használhatja különböző beállításokkal és jogosultsági szerepkörökkel. A rendszer adminisztrátora választhat, hogy a LDAP/Active Directory alkalmazásával autentikál a felhasználó, vagy a Trilobita Single-Sign-On /TRISSO/ autentikációt használja.

Az első esetben a felhasználók a Windows belépéséhez szükséges felhasználónév-jelszó kombinációval lépnek be a rendszerbe, míg a második esetben egyedi biztonságos belépés garantált számukra.

A rendszer saját felhasználói bázissal rendelkezik, melyek autentikációját képes maga végezni, vagy külső LDAP címtárra bízni. Külső LDAP címtár lehet Microsoft Active Directory, vagy akár eDirectory is.

Sikeres autentikáció után a felhasználó előre meghatározott ideig használhatja a rendszert. A megfelelő jogosultsággal rendelkező üzemeltető által beállított időkorlát lejárta után a rendszer egy automatikus üzenet keretében kilépteti a felhasználót a rendszerből.

SSO alapú belépés esetén a külső protokollok (pl. Kerberos) használata is támogatott. 

ÚJ FUNKCIÓ! Google üzleti fiókot használó ügyfeleink számára már elérhető a Google autentikáció!

Active Directory integráció

Az Active Directory integráció kialakításával az autentikáción felül az alábbi funkciók valósíthatók meg Active Directory-ból:

  • Felhasználó létrehozása

  • Személy és szervezeti egység létrehozása

  • Szerepkör rendelése felhasználóhoz

TriDoc standard

TriDoc Easy document management

A TriDoc termék bevezetésével vállalata iktatási és dokumentum menedzsment folyamatai egységesen kezelhetővé válnak, a folyamatok automatizálásával a dokumentum kezelési hatékonyság nő, a munkaráfordítás jelentősen csökkenthető.

TriDoc standard