A TriDoc termék partnerkezelő moduljának segítségével egységesen tudjuk menedzselni partner cégeinket és a hozzájuk kapcsolódó személyeket.

Cégek listája

A TriDoc Easy document management rendszer egy önálló partnerkezelő modullal rendelkezik, melynek segítségével rögzítheti és karbantarthatja a cége működése számára fontos cégeket ill. a hozzájuk tartozó személyeket.

A TriDoc rendszerbe felvitt cégek listáját egyszerűen használhatja célcsoport képzésre, beszállítói listák vagy tetszőleges címlisták összeállítására. A különböző paraméterek alapján szűrt listákat akár ki is nyomtathatjuk, vagy exportálhatjuk a rendszerből.

Cégek karbantartása

A TriDoc rendszerbe lehetőségünk van felvinni üzleti partnereinket, potenciális vagy meglévő ügyfeleinket, beszállítóinkat vagy igény szerint bármely, cégünk számára fontos egyéb céget/cégcsoportot. A felvitt cégekhez kerülnek rögzítésre azok alkalmazottai vagy a hozzájuk kapcsolódó egyéb személyek.

A cégekhez rögzíthető legfontosabb paraméterek: cég neve, székhelye, számlázási és/vagy postázási címe, a cég profilja, adószáma, számlavezető bankja, bankszámlaszáma stb.

Partner integráció

Amennyiben már rendelkezik meglévő partnertörzzsel, vagy bővíteni szeretné a TriDoc-ba előzőleg felvitt cégek ill. személyek listáját úgy a partnerimport segítségével megteheti azt.

Az importáláshoz mintafájlokat is felkínál a TriDoc, melyek segítenek ellenőrizni, hogy az importálni kívánt állományok megfelelnek-e a rendszer által támasztott formai elvárásoknak. A TriDoc az importálást megelőzően és azt követően is lehetőséget biztosít az adatok ellenőrzésére, igény esetén az import utólagos visszavonására.

Személyek listája

A partnertörzsbe felvitt személyeket a személyek listában jeleníthetjük meg. A listában megjelenő adatok naprakészségéről az adatok legutolsó frissítésére felhívó ikon nyújt tájékoztatást.

Személyek karbantartása

A különböző, a rendszerbe előzőleg felvitt, cégekhez tetszőleges számú személyt tudunk rögzíteni a hozzájuk tartozó legfontosabb céges vagy akár személyes elérhetőségekkel, adatokkal.

A személyekhez rögzíthető legfontosabb paraméterek: név, cég, pozíció, döntési szint, nem, cím, telefonszám, mobil telefonszám, e-mail, fax, messenger stb.

TriDoc standard

TriDoc Easy document management

A TriDoc termék bevezetésével vállalata iktatási és dokumentum menedzsment folyamatai egységesen kezelhetővé válnak, a folyamatok automatizálásával a dokumentum kezelési hatékonyság nő, a munkaráfordítás jelentősen csökkenthető.

TriDoc standard