Megoldásunk kétféle helyettesítés-kezelést biztosít:

  • Minden felhasználó saját maga adhatja meg az őt helyettesítő személyeket, akik távolléte alatt feladatait ellátják.

  • Az alkalmazás adminisztrátor központilag bárki számára felviheti a helyettesítést.

A két opciónak köszönhetően a tervezett távolléteket a felhasználó, a váratlan betegségeket pedig egy alkalmazás adminisztrátor rögzítheti a rendszerben.

A helyettesítés időtartama alatt a helyettesítő személy megkapja a sajátjai mellé az összes olyan jogot, amivel a helyettesített személy rendelkezik. Ez kiterjed a funkció jogosultságokra és az adatszintű hozzáférési szabályokra is.

A helyettes a helyettesítés időszaka alatt hozzáférhet olyan funkciókhoz is, amikhez saját jogon nem férhetne hozzá, illetve elérhet olyan iktatott dokumentumokat is, amelyeket egyébként csak a helyettesített felhasználó láthat. Ez a megoldás támogatja az ügykezelés folytonosságának fenntartását, valamint a személyi távollétektől függetlenül biztosítja a határidők betartását.

A helyettesítési időszak alatt természetesen a helyettesítendő és helyettes személy is elvégezheti a feladatokat (mind a ketten ugyanazon jogosultságokkal rendelkeznek), azonban a rendszerben később egyértelműen visszakereshető, hogy helyettesítési időszak alatt mely felhasználó, milyen módosításokat hajtott végre.

A helyettesítés tovább nem adható, mindig csak egy szintig működik. A helyettesítés mindig egy fix időintervallumra szól, határozatlan időre nem lehet helyettesítést beállítani. A helyettesítésből adódó többletjogokat a beállított időszak végén a rendszer automatikusan visszavonja.

TriDoc standard

TriDoc Easy document management

A TriDoc termék bevezetésével vállalata iktatási és dokumentum menedzsment folyamatai egységesen kezelhetővé válnak, a folyamatok automatizálásával a dokumentum kezelési hatékonyság nő, a munkaráfordítás jelentősen csökkenthető.

TriDoc standard