A rendszerbe előzetesen rögzített dokumentumokat több formában is megoszthatjuk külső partnereinkkel.

Dokumentum kiküldése adatkartonról

Egy adott dokumentum csatolt fájljait a dokumentum adatlapról közvetlenül is elküldhetjük üzletfeleinknek. Az e-mail címzettjét választhatjuk a rendszer partnertörzséből, de akár manuálisan megadhatunk egy vagy több címzettet.

Dokumentumok titkosított megosztása

Az előzetesen kiválasztott dokumentumokat külső címzettek számára titkosított link formájában tudjuk elküldeni. A linkek generálásakor a titkosítás feloldásához szükséges jelszót egyedileg adhatjuk meg. Titkosított linkünkhöz érvényességi időt határozhatunk meg. A linkek letöltése nyomon követhető. Téves linkjeinket szükség esetén visszavonhatjuk.

Dokumentumok exportálása XML formátumba

Több dokumentum és azok adatainak megosztását támogatja a rendszer XML export funkciója. Az előzetesen leszűrt dokumentumokat és az azok meta adatait tartalmazó XML fájlokat a rendszer a funkció segítségével egy előzetesen megadott alkönyvtárban helyezi el.

TriDoc standard

TriDoc Easy document management

A TriDoc termék bevezetésével vállalata iktatási és dokumentum menedzsment folyamatai egységesen kezelhetővé válnak, a folyamatok automatizálásával a dokumentum kezelési hatékonyság nő, a munkaráfordítás jelentősen csökkenthető.

TriDoc standard