A TriDoc rendszerben biztonságosan és nyomon követhető formában tudja tárolni elektronikus dokumentumait és az azokhoz tartozó információkat.

A TriDoc-ban rögzített dokumentumokat a hozzájuk tartozó főbb meta adatokkal, a dokumentumlista segítségével tudjuk megjeleníteni. A listát különböző paraméterek alapján szűrhetjük, majd igény szerint egyetlen gomb lenyomásával kinyomtathatjuk, vagy exportálhatjuk.

A rögzített dokumentumkartonokhoz tartozó különböző verziók azok minden rögzítette meta adata alapján az Archívum-keresés menüpontban egyszerűen és gyorsan kikereshetők.

Az Archívum-keresés képernyőn a dokumentum és verzió karton minden adata, így az egyedi mezők alapján is van módunk keresni. A találati listán a logikailag törölt dokumentum verziók is megjelennek. 

Mentett keresések

A dokumentumkeresés során gyakran használt keresési beállításainkat mentett keresés formájában akár egy kattintással is elérhetővé tehetjük magunk, vagy kollégáink számára.

TriDoc standard

TriDoc Easy document management

A TriDoc termék bevezetésével vállalata iktatási és dokumentum menedzsment folyamatai egységesen kezelhetővé válnak, a folyamatok automatizálásával a dokumentum kezelési hatékonyság nő, a munkaráfordítás jelentősen csökkenthető.

TriDoc standard