A TriDoc rendszer alapját képezheti egy, a vállalat hatékonyságát nagyban javító minőségbiztosítási rendszernek.

A TriDoc rendszer lehetőséget nyújt a vállalat munkafolyamatainak részletekbe menő és pontos dokumentálására. A beépített workflow modul garantálja a jóváhagyási folyamatok átláthatóságát és nyomon követhetőségét, lehetőséget biztosít a folyamatok és fázisok felelőseinek egyértelmű beazonosításra, a határidőtartás garantálására. A vállalatnál futó projektek és a a projektekhez kötődő dokumentáció elkülönítetten kezelhetők.

  • Minden a rendszerbe rögzített dokumentum az ISO 9001 szabvány előírásainak megfelelően egyedileg azonosítható. 

  • A verziókezelés révén a rögzített dokuemntumok korábbi és aktuális verziói is elérhetők. 

  • A dokumentumok jóváhagyása előre meghatározott jóváhagyási folyamat segítségévél, teljes mértékben szabályozottan történik.

A rendszerben tárolhatók a vállalatnál használt formanyomtatványok, így azok könnyen elérhetővé válnak a dokumentumokat készítő alkalmazottak számára. (A sablon generálás funkció használatával a formanyomtatványok adott mértékű automatikus kitöltése is megvalósítható.)

TriDoc standard

TriDoc Easy document management

A TriDoc termék bevezetésével vállalata iktatási és dokumentum menedzsment folyamatai egységesen kezelhetővé válnak, a folyamatok automatizálásával a dokumentum kezelési hatékonyság nő, a munkaráfordítás jelentősen csökkenthető.

TriDoc standard