Csatolt állományok tartalmában való szabadszavas keresés

A megfelelően előfeldolgozott dokumentumok esetében azok tartalmában is módunk van keresni.

A dokumentumok szkennelését követően azok iratképét egy szabadon választott külső alkalmazás - Abbyy Flexi Capture, IBM Datacap, EMC Captiva, KOFAX stb. - feldolgozza, majd a feldolgozott fájlokat egy a TriDoc rendszer által felügyelt mappában elhelyezi. A TriDoc rendszer a dokumentumképet és a hozzá tartozó XML fájlt teljes mértékben automatizált módon a megfelelő dokumentumkartonhoz rögzíti.

A szabadszavas keresés az előfeldolgozott dokumentumok mellett támogatja az egyéb csatolt fájlokban (doc, docx, xls, ppt, pptx, ods, odt stb.) való keresést is. Képfájlok esetén az azok fájljaiban található meta adatok kereshetők.

Szabadszavas keresésnél javasolt a dokumentumok lényeges elemeire, a tipikusan a keresett fájlokban megjelenő szavakra és szókombinációkra keresni.

 

.

TriDoc standard

TriDoc Easy document management

A TriDoc termék bevezetésével vállalata iktatási és dokumentum menedzsment folyamatai egységesen kezelhetővé válnak, a folyamatok automatizálásával a dokumentum kezelési hatékonyság nő, a munkaráfordítás jelentősen csökkenthető.

TriDoc standard