Dokumentumtörténet

A dokumentumtörténet segítségével minden rögzített dokumentum kartonhoz kapcsolódó megjelenítés, zárolás vagy feloldás, jóváhagyás vagy elutasítás megjeleníthető. A különböző naplózási események dátumhoz, felhasználóhoz, projekthez vagy akár a dokumentum kategóriákhoz kötötten jeleníthetők meg.

A rendszer minden adatváltoztatást és dokumentumhoz kapcsolódó tevékenységet naplóz, így az is visszakereshető, hogy a dokumentum adatain mely felhasználó, mikor és milyen módosításokat végzett, kinek került továbbításra.

Rendszernapló

A rendszernapló egy általános termékkomponens, ami különböző rendszerműveletek nyomon követésére alkalmas.

A rendszerben automatikusan naplózásra kerül, hogy melyik felhasználó mikor, milyen műveletet hajtott végre. A rendszernapló bejegyzései csúszó ablak jelleggel, rendszerbeállítástól függően adott ideig kerülnek megőrzésre.

A rendszernapló eseményei szűrhetők, a rendszerből exportálhatók.

Felhasználónapló

A felhasználókhoz kapcsolódó aktivitások, úgymint felhasználói belépés/kilépés, új felhasználó létrehozása, felhasználó adatainak módosítása a felhasználónaplóban kerülnek naplózásra.

Alkalmazás szerver napló fájljai

Az alkalmazás indításával, leállásával, a bekövetkezett rendkívüli eseményekkel kapcsolatban az alkalmazás szerver naplófájljai nyújtanak tájékoztatást.

TriDoc standard

TriDoc Easy document management

A TriDoc termék bevezetésével vállalata iktatási és dokumentum menedzsment folyamatai egységesen kezelhetővé válnak, a folyamatok automatizálásával a dokumentum kezelési hatékonyság nő, a munkaráfordítás jelentősen csökkenthető.

TriDoc standard